Timpul

Tot ce există este prezentul. Un mare și adânc prezent. Trecutul și viitorul sunt aici în prezent. Toate acțiunile trecute sunt aici în prezent, și totodată în prezent există potențialul pentru acțiunile viitoare. Sensul acțiunilor întreprinse în trecut poate afecta acțiunile viitoare, iar sensul acțiunilor din trecut poate fi modificat prin acțiunile viitoare. Așadar, modificarea sensului acțiunilor anterioare deblochează potențialul pentru viitor. Aceasta este puterea. De asemenea, se pot efectua acțiuni în viitor pentru a vă ajuta să modificați sensurile din trecut pentru a debloca mai mult potențial pentru viitor. Trecutul nu este fix. Poate fi reparat prin acțiuni viitoare. Câte acțiuni din trecut au fost văzute într-o lumină sau umbre diferite, deoarece acțiunile viitoare au arătat adevăratul sens al acțiunilor din trecut? S-a întâmplat foarte mult în istorie. Deci, timpul este un cerc din această perspectivă: vă întoarceți în timp pentru a privi în viitor pentru a vă debloca potențialul și viceversa mergeți înainte în viitor pentru a corecta adevăratul sens al acțiunilor trecute. Înțelegând acest lucru, ne putem vindeca sau putem să ne deblocăm potențialul maxim în noi.

Al doilea aspect al timpului pe care voi discuta aici este că timpul este un potențial nemanifestat, care este infinit. Timpul este infinit. Totul este posibil. Suntem totul, tot ce există, toate posibilitățile. Mai întâi de toate, în univers există potențial pentru toate acțiunile. O acțiune ar putea fi efectuată sau nu. Toate acțiunile sunt stocate într-un „balon” de posibilități. Toate aceste acțiuni ar putea fi materializate sau nu. Și cum să se materializeze toate aceste posibilități? Prin alegere. Noi alegem asta. Alegem care acțiuni ar putea fi efectuate sau nu. Alegerile ar putea economisi timp și energie, deoarece timpul este, de asemenea, o energie. Vizualizând timpul ca bule de posibilități vă va face să înțelegeți că timpul este ca spațiul. Timpul este Spațiu. De îndată ce alegeți mai repede economisiți timp și energie. Nu ați experimentat asta? De îndată ce ați decis să alegeți mai repede, vă simțiți ușurați pentru că economisiți energie.

Al treilea aspect este că Timpul se comportă ca Spațiul. Dacă încercați să amânați ceva ceea ce faceți de fapt este să oferiți spațiu acestei alegeri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s