Istoria omenirii

Următoarea teorie pe care o voi enunța în rândurile următoare provine din propriile mele studii și analize.

Civilizația atlantă s-a prăbușit în urma unui cataclism cu 11 milenii înainte de Hristos. 13 milenii înainte de momentul prezent. O jumătate din anul Mare definit de NASA. The Great Year, sau anul Mare se întinde pe perioada a 25,800 ani pământeni. Acest ciclu s-a încheiat. În prima jumătate a anului Mare omenirea a experimentat îndepărtarea de Sursă, iar în a doua jumătate apropierea de Sursă. Așa funcționează universul, în pulsuri, cicluri. Omenirea se apropie de Sursă din nou și va experimenta Lumina. Civilizația umană va trăi din nou în Lumina Sursei, așa cum a făcut-o acum 1 an în urmă (an mare).

Istoria omenirii nu începe la Sumer, nici cu 6000 de ani în urmă. Oamenii sunt ATLANȚI. De fapt sunt pre-Atlanți, dar pot fi identificați după ultima civilizație recent dispărută. Atlantida nu este ficțiune, este realitate. Platon rememora existența acelei civilizații. În biblioteca din Alexandria s-au aflat date despre atlanți.

În momentul prăbușirii civilizației Atlantida, au existat supraviețuitori care s-au răspândit peste tot pe planetă și au început să ducă mai departe cunoașterea din civilizația Atlantida. Ei sunt la bazele șamanismului, șintoismului, religiilor mayașe și aztece, zoroastrieni etc. Toate aceste religii inițiale nou născute răspândeau aceiași cunoaștere dar din cauza distanței, specificului locului, au căpătat trăsături și caracteristici diferite. Ele sunt doar în aparență diferite, însă după cum spunea Eliade, există un Singur Spirit care le guvernează pe toate : Sursa.

thunder

The Source! Yeah, That’s the Spirit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s